Egészen pontosan Áfonya a neve és kislány de a modora kissé érces. Szeret szekrénytetőről ugrálni, betekeredni a mosdó alá, és kaparni az ajtót, ha valahonnan kizárva érzi magát. Idegen közegben kibújik belőle az ördög, otthon viszont maga a megtestesült angyal, mivelhogy Áfi hófehér. Áfonya egy éves, élete sorá sok kalandban volt része, mondhatni kereste a veszélyt. Nem egy hétköznapi csajszi, méltán elmondható. Ruganyos is teste villámként szele a lakás métereit, bátorsága több kandúrt is megszégyenít. Nyugodt pillanataiban békésen dorombol a játszóhlyén, kopott-tépet egerét pofozva.
 
Áfonya ma feladta földi létét, és úgy döntött, sárkányölő képességeit az égi cicáknak tanítja a továbiakan mert evilági lakótársai nem értékelték hősies természetét kellőképpen, ezért meg sem érdemelhettük, hogy Áfonya újabb trükköt mutasson be, vagy próbáljon megtanítani nekünk. Amatőrök - puffogta, és levedlette viseltes kis bundáját, hogy szerelést váltva új helyen próbálja ki magát.
 
Áfinak, a tasmán ördögnek, akivel Chuck Norris edz, a legjobbakat kívánjuk innen, odaátra. Mutasd meg nekik, ki a legtalpraesettebb hófehér cicahölgy!
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onecataday.blog.hu/api/trackback/id/tr872139579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamas 2010.07.09. 08:59:29

Tegnap szomorűan vettem tudomásul a tényt, ma már megsirattam, ahogy Mrs Sensi elbúcsúztatta.
Áfonya légy boldog a hófehér cicaangyalokkal.

caltabellotta 2010.07.09. 11:24:26

Sajnos nem ismertelek, Áfonya, de sok boldogságot odadát! Van ott pár jó fej cicánk, keresd meg Csíkost, biztosan jó barátok lesztek, még ha ő csak egy igazi kendermagos házimacska volt is. Nem minden a külső, ezt tudjuk jól.
süti beállítások módosítása