BendegÚr for President

 2010.09.03. 13:13

Bendeg Úr for President 

 

Bendegúz kezd kikupálódni. Kezd karcsúsodni és kezd kikérni magának dolgokat, bár abban eddig is top volt. Már nem olyan mint Slash, nem annyira slampos, inkább kezd hegyi ragadozó feje lenni, és ennek megfelelően bántja Micit is. Bendegúz kezd egy kicsit sokat képzelni magáról, amit nem nagyon hagyunk azért szó nélkül. A múltkori összecsapás során a Ház Férfija szétválasztotta a két heréltet és egy partvissal a kezében üldözőbe vette a rebellis szürkét. Bendegúz, remélve, hogy megmenti prémjének épségét, bemenekült az egyik szoba szekrénye mögé, ahonnan, úgy gondolta, guggoló rajttal kilő, amint szabaddá válik a terep, tisztává a levegő. A felbőszült Ház Férfija furmányos logikájával azonban nem számolt, ugyanis HF elvágta a szabadulás útját, és becsukta az ajtót maga mögött.

A szobában a résztvevők: HF, Bendegúz a szekrény alatt, és partvis Az Eszköz. Múltkor HF egy konyhakéssel rontott neki a gyanútlan vizslaforma kutyának, aki tiltott területre tette be a lábát, és a fagyott csirke felszeletelésével heroikusan küzdő HF ezt észrevette és utána iramodott, majd kergette egy három kört a teraszon. HF remekül feltalálja magát a háztartási eszközök között, kiváltképp, ha fenyítésről vagy a családi hierarchia négy lábon járú egyedek eszébe vésésről van szó. Ilyen például a konyhakés, konyharuha, ha macskát kell leverni a mosogatóról, szék, partvis. Bátran iramodik utána bárminek és bárkinek, aki megszeg bizonyos íratlan szabályokat, felkapva a kezébe tévedő első dolgot. Visszatérve a történethez, Bendegúz esetében ez a partvis volt.

 Valószínűleg Bendegúz bundája alaposan ki lett porolva. Az ütéseket ugyan nem hallottam, ugyanis HF felháborodottan kiabált Bendegúzzal, miszerint: Mit képzelsz? Mit? Mit? Nem tudom milyen nemű választ várt, vagy hogy esetleg kapott-e. Azt bizonoys, hogy Bendegúz az ilyen kevéssé romantikus liezonok után tud úgy nézni, hogy az ember megijed(ne, ha Bendegúz nem 5 kilós volna, mi meg annyik, amennyik). De azért kikér magának dolgokat, még ha 5 perc múlva arra sem emlékszik, hogy mit kért ki. Aztán hogy kikért-e valamit egyáltalán.

A verés utáni második gondolata valószínűleg: de sajog a seggem. De vajon miért?

Címkék: cica pofon macska bendegúz

A bejegyzés trackback címe:

https://onecataday.blog.hu/api/trackback/id/tr692268847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamas 2010.09.06. 09:34:07

Sajog az oldalam, de inkább csak a rötyögéstől. Fura látvány lehettem a munkahelyen: vihog, könnyezik, rázkódik a válla. Nem tudom volt-e tanú. Viszont kinyomtattam a szösszenetet és körbevittem, hasonló izommunkára késztetve a többieket is.
süti beállítások módosítása